Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pawlito

Zadanych pytań: 392

07.03.2014 08:03

jaki najczęściej robicie tatar z , jakiego mięsa

Odpowiedzi (32)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

07.03.2014 08:47

z polędwicy wołowej

gosia56

Zadanych pytań: 466

07.03.2014 08:56

robię z wołowiny

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

07.03.2014 09:09

robię z wołowiny

Klausia

Zadanych pytań: 251

07.03.2014 09:30

nie robiłam nigdy bo mam awersję do surowego mięsa, ale jeśli już to zrobiłabym z łososia

pestka

Zadanych pytań: 424

07.03.2014 09:36

osobiście rzadko jadam bo nie przepadam za surowym mięsem , a dla roziny robię z polędwicy wołowej lub łososia

mysza75

Zadanych pytań: 96

07.03.2014 10:16

tylko z wołowiny robię tatar

ben-ka

Zadanych pytań: 459

07.03.2014 10:48

Robię tylko z polędwicy wołowej.

Habibi

Zadanych pytań: 690

07.03.2014 12:41

z wołowej pieczeni, jeśli uda mi się kupić ładną oraz z wędzonego łososia i czasami ze śledzia solonego

Czyki

Zadanych pytań: 72

07.03.2014 13:26

Ja nie robię , ale mój znajomy robi z polędwicy wołowej:)zawsze mówi, że zamawia mięso, bo ważne jest aby było świeże:)

Marta1986

Zadanych pytań: 859

07.03.2014 13:32

z polędwicy wołowej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak