Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pestka

Zadanych pytań: 424

03.08.2014 10:14

Jaki rodzaj oleju dajecie do ciast , które w swoim przepisie mają ten składnik ?

Odpowiedzi (60)

Gracer

Zadanych pytań: 124

03.08.2014 10:49

taki jak mam akurat w domu - różnie bywa

Kasnaj

Zadanych pytań: 154

03.08.2014 10:58

przeważnie mam słonecznikowy olej

kloruś

Zadanych pytań: 4

03.08.2014 10:58

zazwyczaj słonecznikowy, jeden raz dałam oliwę z oliwek ale za bardzo dominował jej smak. Ostatnio używam oleju kokosowego. Jest całkowicie bezsmakowy i pobudza przemianę materii ale droższy od słonecznikowego.

stan2401

Zadanych pytań: 0

03.08.2014 11:07

to zależy od tego jaki mamy w domu, zwykle słonecznikowy

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

03.08.2014 11:13

JA używam tylko rzepakowego więc taki dodaje też do ciast.

gosia56

Zadanych pytań: 466

03.08.2014 11:43

używam rzepakowy w kuchni i taki daję do ciasta;)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

03.08.2014 11:48

Olej słonecznikowy raczej najczęściej

berys18

Zadanych pytań: 1434

03.08.2014 12:10

dodaję rzepakowy

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

03.08.2014 12:34

rzepakowy,czasami slonecznikowy

Janina

Zadanych pytań: 159

03.08.2014 13:06

Najwięcej używam oleju słonecznikowego w kuchni więc taki daję do ciast jeżeli potrzeba;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak