Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Dorian

Zadanych pytań: 1093

28.02.2014 21:06

Jaki rodzaj ryżu najczęściej jadacie? Tradycyjny biały, paraboliczny, jąsminowy, brązowy, basmati, dziki?

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

28.02.2014 21:20

zawsze biały ryż

berys18

Zadanych pytań: 1434

28.02.2014 21:26

najczęściej zwykły biały

kuklik

Zadanych pytań: 604

28.02.2014 21:30

brązowy i biały

Odpowiedzi (41)

Dorian

Zadanych pytań: 1093

28.02.2014 21:06

Ja najczęściej brązowy lub paraboliczny

Beatris

Zadanych pytań: 43

28.02.2014 21:07

Zwykły biały długoziarnisty... Co prawda najmniej zdrowy, ale moje dzieci nie chcą jeść innego...

kate.500

Zadanych pytań: 1516

28.02.2014 21:08

u mnie chyba domownicy najbardziej lubia brązowy, korzystam tez ze zwykłego białego, do deserów na słodko z jaśminowego

ZEWA

Zadanych pytań: 190

28.02.2014 21:08

U mnie w takiej kolejności : basmati, paraboliczny, brązowy, jaśminowy, biały. Dziki gotowałam chyba raz.

Janina

Zadanych pytań: 159

28.02.2014 21:11

Najczęściej jadamy zwykły biały albo brązowy;)

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

28.02.2014 21:12

Najczęściej gotuję basmati lub brązowy

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

28.02.2014 21:12

u mnie też jest zwykły biały

Alex_M

Zadanych pytań: 119

28.02.2014 21:12

parboiled, basmati, brązowy i biały

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

28.02.2014 21:15

biały i brązowy

noninka77

Zadanych pytań: 33

28.02.2014 21:18

zazwyczaj biały:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak