Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

16.01.2014 09:32

Jaki rodzaj sera dodajecie do zupy cebulowej?

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

16.01.2014 09:36

ja dodaję topiony smietankowy lub ziołowy

mysza75

Zadanych pytań: 96

16.01.2014 11:17

topiony albo żółty jaki mam

Habibi

Zadanych pytań: 690

16.01.2014 11:58

najbardziej lubię z chedarem albo parmezanem

Odpowiedzi (18)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

16.01.2014 09:35

Ja daję zwykły żółty ser gouda z Włoszczowej

norweska20

Zadanych pytań: 400

16.01.2014 09:36

ja też goudę

Romanowka

Zadanych pytań: 28

16.01.2014 09:36

żółty, obojętnie jaki

brioszka

Zadanych pytań: 26

16.01.2014 09:36

czasami gruyere albo ser żółty jaki właśnie posiadam w lodówce np. gouda :)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

16.01.2014 09:38

ja dodaję przeważnie topiony

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

16.01.2014 09:38

starty ser zółty np gouda

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

16.01.2014 09:48

Topiony albo żółty, taki, jaki akurat jest w lodówce :)

pestka

Zadanych pytań: 424

16.01.2014 09:50

ser topiony kremowy

Beatris

Zadanych pytań: 43

16.01.2014 09:57

Starty żółty ser (np. salami lub gouda), serek topiony i na wierzch pokruszony ser pleśniowy (np. Lazur).

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

16.01.2014 10:01

ser żółty gouda lub topiony

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak