Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Klausia

Zadanych pytań: 251

01.08.2013 17:38

Jaki rum nada się jako konserwant do przetworów ciemny czy biały? Ile musi mieć procent?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Habibi

Zadanych pytań: 690

02.08.2013 16:16

oba się nadają, ale biały jest zwykle znacznie droższy ;) dobrze, aby miał jak najwięcej % - ja mam obecnie taki z mocą 80%, ale dodaje się go odrobinę - w zasadzie na smak nada się też 38%...

Róża1

Zadanych pytań: 7

02.08.2013 23:15

Dziękuję Habibi Cuisine za cenne rady.

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

01.08.2013 19:01

Myślę, że obydwa się nadają :)

Odpowiedzi (8)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

01.08.2013 17:41

nigdy nie dodawałam do przetworów rumu

Janina

Zadanych pytań: 159

01.08.2013 17:43

Również nie dodawałam nigdy rumu do przetworów;)

gosia56

Zadanych pytań: 466

01.08.2013 18:04

tez nigdy nie dodawałam rumu

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

01.08.2013 18:20

nie używałam jeszcze w tym celu rumu

pestka

Zadanych pytań: 424

01.08.2013 18:56

nie stosuję rumu jako konserwantu

Motorek

Zadanych pytań: 1446

01.08.2013 19:57

nigdy nie dodaję do przetworów rumu

Stenka

Zadanych pytań: 467

01.08.2013 20:02

nie robiłam nigdy przetworów do których dodaje się rum, nie spotkałam się też w przepisach

Papryczka

Zadanych pytań: 608

01.08.2013 20:05

nie używam rumu do takich celów

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak