Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

27.01.2014 18:21

jaki ser najczęściej dodajecie do tostów?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

27.01.2014 18:40

Gouda z Włoszczowej

Alex_M

Zadanych pytań: 119

27.01.2014 18:40

gouda, morski, edamski, zależy jaki mam w domu

berys18

Zadanych pytań: 1434

27.01.2014 18:42

goudę lub ementaler

Odpowiedzi (17)

ao_12

Zadanych pytań: 38

27.01.2014 18:24

u mnie to przeważnie Gouda lub mozzarella

Malinka

Zadanych pytań: 302

27.01.2014 18:27

Ja lubię z goudą, ementalerem i serkiem topionym.

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

27.01.2014 18:27

najczęściej goudę

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

27.01.2014 18:27

ja dodaję morski lub goudę

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

27.01.2014 18:45

Nie wybieram gatunku, biorę jaki mam :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

27.01.2014 18:45

róznie taki zazwyczaj jaki jest w lodówce

mysza75

Zadanych pytań: 96

27.01.2014 18:45

gouda albo królewski

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

27.01.2014 18:59

Nie zwracam uwagi, biorę, jaki mam w lodówce

Janina

Zadanych pytań: 159

27.01.2014 19:03

Edamski, gouda- zależy jaki jest pod ręką w lodówce;)

adam1f

Zadanych pytań: 1439

27.01.2014 19:18

gouda,lub podlaski

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak