Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania321

Zadanych pytań: 179

15.09.2013 20:33

Jaki ser polecacie do usmażenia w panierce?

Odpowiedzi (26)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

15.09.2013 21:23

ja lubię camembert

Seba

Zadanych pytań: 1313

15.09.2013 21:26

Gouda chyba najlepszy

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

15.09.2013 21:38

Camembart i gouda

Janina

Zadanych pytań: 159

15.09.2013 21:46

Wszystkie są dobre i myślę , że taki będzie dobry jaki Tobie najbardziej smakuje;)

ao_12

Zadanych pytań: 38

15.09.2013 21:56

ser feta jest pyszny smażony w panierce, albo ten mniej słony typu balkańskiego

mysza75

Zadanych pytań: 96

15.09.2013 22:01

ja smażę camembert

Habibi

Zadanych pytań: 690

15.09.2013 22:06

To niemal narodowe danie czeskie ;) Mój mężuś musi każdą wizytę w tym kraju zaliczyć zjedzeniem obiadku z tym serem. Czesi chyba zawsze swój "smażeny syr" robią z pełnotłustego sera edam, chodzi o jego konsystencję, bo nie każdy topi się tak sami. Ja robiąc w domu wybieram raczej ostrzejsze gatunki, chyba, że mam holenderski ser, wtedy może być gouda czy inny łagodny.

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

15.09.2013 22:08

Polecam camembert. Po usmażeniu panierka pozostaje chrupka, a środek pięknie się rozpływa:)

Ania321

Zadanych pytań: 179

15.09.2013 22:12

Habibi Cuisine - właśnie niedawno jadłam w Czechach i był pyszny, chciałabym przyrządzić podobny w domu :)

iwi

Zadanych pytań: 115

15.09.2013 23:11

Edam albo gouda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak