Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Barbara/zuza22_85

Zadanych pytań: 66

20.02.2014 10:47

Jaki ser żółty jest najlepszy do zapiekanki ??

Najlepsze odpowiedzi (3)

Janina

Zadanych pytań: 159

20.02.2014 10:54

Właściwie, to daję taki jaki mam w danej chwili w lodówce; gouda, edamski, królewski;)

gosia56

Zadanych pytań: 466

20.02.2014 11:00

ja dodaję taki jaki mam w lodówce albo jak kupuję to taki w promocji

Wacław

Zadanych pytań: 1269

20.02.2014 10:54

taki jaki mam w lodowce ,przeważnie edamski

Odpowiedzi (31)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

20.02.2014 10:48

Ja kupuję Goudę z Włoszczowej ,jest to ser miękki i bardzo dobry

mysza666

Zadanych pytań: 371

20.02.2014 10:48

Gouda raczej. Ładnie się rozpuszcza i ma dość delikatny smak

Czyki

Zadanych pytań: 72

20.02.2014 10:50

Ja kupuję goude, albo edamski, czasem można kupić taki mix serów już startych to biorę:)

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

20.02.2014 10:50

Lubię Rokpol bo jest lekko ostry, poza tym Mozzarella lub każdy twardy żółty ser

margaret

Zadanych pytań: 4

20.02.2014 10:52

Zazwyczaj daję Gołdę, a jeśli nie mam to taki jaki jest w danej chwili

katarzynka455

Zadanych pytań: 132

20.02.2014 10:53

ja jeśli do starcia to edamski albo gouda

Michał G

Zadanych pytań: 0

20.02.2014 10:57

Mi znów podchodzi podlaski do zapiekanki

Malinka

Zadanych pytań: 302

20.02.2014 11:01

Do zapiekanek zazwyczaj daje goudę, gdy go nie mam to daje ten, który akurat gości w mojej lodówce :)

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

20.02.2014 11:04

ja kupuję goudę :)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

20.02.2014 11:04

najlepszy jest taki, który Tobie smakuje ;) ja używam takiego jaki akurat zalega w lodówce. gouda, morski, edamski, czasem dodaję mozzarellę lub plesniowy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak