Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Edyta31

Zadanych pytań: 263

04.07.2011 01:33

Jakich blach do pieczenia ciasta używacie? Zwykłych z cienkiej blachy czy grubszych z teflonem?

Odpowiedzi (4)

iwa643

Zadanych pytań: 305

04.07.2011 06:49

zwykłych choć i mam z teflonem keksówkę

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

04.07.2011 07:16

zwykłych

Ewa104

Zadanych pytań: 328

04.07.2011 07:46

Z ciemnej blachy.Choć mam jeszcze dwie keksówki zwykłe.

haniaa

Zadanych pytań: 74

04.07.2011 07:51

i takich i takich :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak