Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ada.la

Zadanych pytań: 39

03.04.2014 08:07

Jakie barwniki dodajecie do masy cukrowej. (W pynie czy w proszku),Które są najlepsze.

Odpowiedzi (22)

Renata9

Zadanych pytań: 329

03.04.2014 12:35

jeśli już to wolę w proszku

Klausia

Zadanych pytań: 251

03.04.2014 12:48

w proszku są lepsze :)

kasienka23

Zadanych pytań: 512

03.04.2014 14:12

dodaję barwniki w płynie

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

03.04.2014 14:14

Zabarwiam naturalnie, nie dodaję barwników, ani tych w proszku, ani tych w płynie.

Ania84

Zadanych pytań: 67

03.04.2014 17:40

ja używam barwników w żelu wilton i jak dla mnie rewelcja ( do barwienia masy cukrowej) myslę że są lepsze niż te w proszku

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

03.04.2014 19:02

dodaje w proszku,te w płynie rozrzedzają masę cukrową

Iwusia

Zadanych pytań: 242

03.04.2014 19:11

najczęściej w proszku lub żelu

Motorek

Zadanych pytań: 1446

03.04.2014 20:46

nie używam barwników

Malinka

Zadanych pytań: 302

03.04.2014 21:05

Używam barwników w płynie, w proszku jeszcze nie stosowałam.

Róża1

Zadanych pytań: 7

04.04.2014 10:01

też nie stosuję barwników w proszku .

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak