Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Rycerz

Zadanych pytań: 75

27.12.2013 20:59

Jakie cukru częściej używacie - cukru waniliowego, czy cukru wanilinowego?

Odpowiedzi (45)

Mniam

Zadanych pytań: 87

28.12.2013 08:52

Używam domowego cukru waniliowego.

MagdaXXX

Zadanych pytań: 318

28.12.2013 08:52

tylko cukru z prawdziwą wanilią nic prostszego go zrobić wkładam do słoika dwie laski wanilii i zasypuję cukrem i odstawiam na jakiś czas,później można dosypywać tylko cukier warto bo bez porównania lepszy jest niż to sztuczne coś ze sklepów

Margo1

Zadanych pytań: 2141

28.12.2013 09:02

cukru waniliowego

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

28.12.2013 09:06

wanilinowy kupuję

Granita

Zadanych pytań: 249

28.12.2013 09:10

cukru waniliowego domowej roboty

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

28.12.2013 09:13

ja używam waniliowego

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

28.12.2013 09:23

cukru waniliowego

Edith85

Zadanych pytań: 20

28.12.2013 09:31

cukru waniliowego

olla85

Zadanych pytań: 24

28.12.2013 09:46

W sklepach niestety najczęściej spotykam wanilinowy, który jak wiadomo z prawdziwą wanilią nie ma nic wspólnego. Muszę w końcu zrobić taki domowy cukier waniliowy, wtedy nie będę musiała używać tej chemii. Bo ekstrakt waniliowy już od dłuższego czasu robię sama.

patryska76

Zadanych pytań: 24

28.12.2013 09:49

Częściej używam cukru wanilinowego ;-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak