Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania67

Zadanych pytań: 1134

04.03.2015 16:24

Jakie deski do krojenia polecacie? Szklane, drewniane a może plastikowe?

Odpowiedzi (49)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

04.03.2015 17:14

mam różne ale używam tylko drewniane

Ankha

Zadanych pytań: 112

04.03.2015 17:25

Kupiłabym drewniane i plastikowe

Alex_M

Zadanych pytań: 119

04.03.2015 17:52

mam drewniane i plastikowe

pestka

Zadanych pytań: 424

04.03.2015 17:59

mam wszystkie ale najczęściej używam drewnianej i plastikowej

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

04.03.2015 18:02

Najlepiej sprawdzają się drewniane,ale mam różne,które używam bardzo sporadycznie:)

bertpvd

Zadanych pytań: 19

04.03.2015 18:37

bambusowe są świetne (o ile je się dobrze konserwuje)

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

04.03.2015 18:48

ja używam szklane i drewniane

DorotaZ

Zadanych pytań: 17

04.03.2015 18:55

Podobno najlepsze są drewniane - z twardego drewna np. dąb, buk ale chłoną zapachy. Szklane tępią noże ale nie chłoną zapachów i są łatwe w utrzymaniu czystości. Z plastikowych drobinki mogą się dostać do jedzenia i przebarwiają się.

marenka

Zadanych pytań: 179

04.03.2015 19:37

Mam drewnianą i plastikową ale zastanawiam się nad kupnem szklanej:)

mysza75

Zadanych pytań: 96

04.03.2015 19:50

polecam drewniane i plastikowe, szklanych nie cierpię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak