Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

slodkieniebo

Zadanych pytań: 5

20.10.2015 09:53

Jakie domowe potrawy zabieracie ze sobą do pracy w te jesienne dni, aby utrzymać zdrowie i dobrą formę? :)

Odpowiedzi (34)

molanka

Zadanych pytań: 14

20.10.2015 12:44

batoniki musli - przyrządzam w weekend i mam na cały tydzień zapas, na drugie śniadanie idealne http://www.doradcasmaku.pl/przepis/365796/batoniki-musli.html

pestka

Zadanych pytań: 424

20.10.2015 13:04

kanapki , drożdżówki, jogurty lub owoce

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

20.10.2015 13:08

sałatki, bo bardzo je lubię :)

Konczi

Zadanych pytań: 632

20.10.2015 13:43

sałatki i owoce

Janina

Zadanych pytań: 159

20.10.2015 14:02

Zabieram kanapkę często z masłem , twarożkiem, pomidor, albo paprykę , jajko i jabłko lub banana;)

Ifa

Zadanych pytań: 16

20.10.2015 14:50

Gotuję większą ilość kaszy np. jęczmienej i codziennie robię sobie sałatki, dodaję ugotowane jajko, pomidor, oliwki, ziarna, troszkę octu balsamicznego i gotowe. Albo robię owsiankę na wodzie czy mleku ryżowym lub migdałowym do tego wystarczy jabłko, banan, suszone owoce. Kiedyś lubiłam jogurt z granolą, ale od czasu kiedy mam problemy i nie mogę jeść nabiału zastępuję go właśnie takimi śniadaniami.

Klausia

Zadanych pytań: 251

20.10.2015 16:57

Ja nie pracuję to nie mam problemu, ale nie ma to raczej znaczenia co mój mąż zabiera.

MałaMi89

Zadanych pytań: 26

20.10.2015 16:57

A ja prócz wymienionych, czyli sałatki i kanapki (te to w sumie rzadko, raczej robiłam na miejscu z dżemem czy wędliną i warzywami) często zabierałam do pracy normalną porcję obiadową przygotowaną dzień wcześniej. Jeśli była to jakaś potrawka to pakowałam do niej ziemniaki, kaszę czy ryż i jakąś sałatkę. W pracy zawsze miałam też kaszę kuskus i trochę przypraw i do wielu potraw taki dodatek na szybko (i na świeżo) jak znalazł! Zabierałam nawet zupę w słoiku :) mieliśmy mikrofalę, więc nie było problemu z ogrzaniem. A szefowie się śmiali, że jakby była kuchenka gazowa to byśmy chyba z kuchni nie wychodziły, bo by każda gotowała i może by się nawet załapali czasem na obiad :P

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

20.10.2015 17:06

sałatka z ogórków i pomidorów

ilka01

Zadanych pytań: 6

20.10.2015 17:54

ja najczęściej sałatki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak