Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

norweska20

Zadanych pytań: 400

27.12.2013 11:01

Jakie formy do pieczenia waszym zdaniem najlepiej sprawdzają się w kuchni- tradycyjne czy silikonowe ?

Odpowiedzi (37)

romanrafal

Zadanych pytań: 1338

27.12.2013 13:37

wole tradycyjne

Seba

Zadanych pytań: 1313

27.12.2013 13:52

ja wolę tradycyjne

Noruas

Zadanych pytań: 232

27.12.2013 14:38

dla mnie zdecydowanie sylikonowa ;)

Lukrecja29

Zadanych pytań: 38

27.12.2013 14:47

Jestem tradycjonalistką i wole tradycyjne formy. Jedynie na muffiny mam forme sylikonową i jak zabraknie papilotek to wtedy jej używam ;)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

27.12.2013 15:05

Częściej korzystam z tradycyjnych

Anita7

Zadanych pytań: 0

27.12.2013 15:14

Używam i tych i tych....zależnie od potrzeby i rodzaju wypieków

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

27.12.2013 15:25

to zależy do czego osobiście wolę tradycyjne bo silikonowe np.do ciast są za miękkie i się deformują a po upieczeniu ciasto nieciekawie wygląda

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

27.12.2013 16:17

używam zwykłe formy do pieczenia

plocia

Zadanych pytań: 561

27.12.2013 16:21

Tradycyjnej blachy używam do pieczenia biszkoptu - w silikonowych nie chciały mi łatwo wychodzić. Muffinki piekę w silikonowych i metalowych - super wychodzą z formy.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

27.12.2013 16:58

Ja wolę formy tradycyjne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak