Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

2milutka

Zadanych pytań: 134

19.03.2013 08:54

Jakie garnki do kuchni ceramiczne czy ze stali nie rdzewnej? a może zwykłą emalia?

Najlepsze odpowiedzi (3)

kasiek

Zadanych pytań: 155

19.03.2013 09:03

ja wolę tradycyjną emalię

babajaga1969

Zadanych pytań: 384

19.03.2013 09:07

głównie emaliowane, chociaż ze stali nierdzewnej też mam parę sztuk

reniatka

Zadanych pytań: 66

19.03.2013 10:26

ja mam emaliowane i ze stali

Odpowiedzi (7)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

19.03.2013 09:04

ja mam stalowe

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

19.03.2013 11:36

metal i emalia

anemon

Zadanych pytań: 163

19.03.2013 13:10

Ja mam wyłącznie ze stali nierdzewnej, każdy z grubym dnem, a jeden żeliwny. Jedynie patelnie mam z powłoką ceramiczną.

muffina

Zadanych pytań: 44

19.03.2013 15:35

Ja mam klasyki jednak jakbym miała kasę to chyba bym zainwestowała w ceramiczne:)

2milutka

Zadanych pytań: 134

19.03.2013 17:25

Dziekuję za odpowiedzi jednak mało jest ceramicznych...

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

19.03.2013 20:15

Ja od kilku lat mam ze stali nierdzewnej, nie jestem z nich za bardzo zadowolona. Ale ostatnio kupiłam dwa ceramiczne i jestem z nich bardzo zadowolona, zobaczymy jak długo mi posłużą. Chociaz pewnie każde mają swoje wady i zalety.

Kasia36

Zadanych pytań: 463

19.03.2013 21:24

używam garnki emaliowane

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak