Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Grillowanie i pikniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dotix997

Zadanych pytań: 10

17.03.2013 13:47

jakie jest najlepsze mięso na grila?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

17.03.2013 14:05

bardzo lubię karkówkę

borgia

Zadanych pytań: 89

17.03.2013 13:56

Świeże. Nie powinno po prostu być rozmrożone. A to jaki rodzaj mięsa... zależy od tego co lubimy. Nadaje się każde, choć każde wymaga nieco innego podejścia. Najszybciej zrobi się (w sensie zamarynuje i upiecze) filet z kurczaka lub indyka i polędwiczki wieprzowe i wołowe.

dianix

Zadanych pytań: 929

17.03.2013 14:03

zgadzam się z poprzedniczką.. Ja uwielbiam karkówkę.. pierś z kurczaka w przyprawach... z cebulką...pieczarkami zawinięte w pazłotko

Odpowiedzi (6)

Dorian

Zadanych pytań: 1093

17.03.2013 14:11

dla mnie drob

Boska_Agatka

Zadanych pytań: 55

17.03.2013 14:18

dla mnie najlepsza jest karkówka

Rafał3

Zadanych pytań: 64

17.03.2013 14:20

dla mnie skrzydełka i karkówka

muffina

Zadanych pytań: 44

17.03.2013 15:17

Najlepiej świeże, dobrze zamarynowane na ostro:). Dodatkowo do mięsa polecam grillowaną paprykę i pieczarki:)

malinka83

Zadanych pytań: 0

17.03.2013 16:09

JA NAJBARDZIEJ LUBIE KASZANKIE Z CEBULA ZAWINIETA W PAZLOTKU

teresa18

Zadanych pytań: 502

17.03.2013 17:06

zdecydowanie lekko przetłuszczona karkóweczka, wcześniej zamarynowana

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak