Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

jussta

Zadanych pytań: 36

29.08.2013 18:25

Jakie macie pomysły na wykorzystanie papryki zielonej i białej? Oprócz dodatku do lecza?

Odpowiedzi (23)

rafał5

Zadanych pytań: 5

29.08.2013 19:14

ja robiłem ostatnio nadziewane mięsem.

mysza75

Zadanych pytań: 96

29.08.2013 19:19

ja robie w zalewie octowej, ale tez zrobiłam w zalewie z olejem, pieczoną można zrobić

Renata9

Zadanych pytań: 329

29.08.2013 19:27

można paprykę przekroić wzdłuż, wydrążyć gniazda nasienne, do każdej dać obranego ze skórki pomidora, rybki anchovis, doprawić solą i pieprzem + olej i zapiec w piekarniku, a później podać z bazylią

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

29.08.2013 19:43

możemy ja ukisić w kapuscie lub na faszerowac mięsem

ben-ka

Zadanych pytań: 459

29.08.2013 19:59

Ja najczęściej faszeruję,lubimy taką paprykę.

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

29.08.2013 20:47

Można dać do słoików, można dodać do sałatek, surówek.

msmors

Zadanych pytań: 91

29.08.2013 20:55

ja często robię w zalewie octowej ale czerwoną i żółtą

Janina

Zadanych pytań: 159

29.08.2013 21:36

Zrób konserwową w zalewie , pomieszaj wszystkie kolory jest fajny efekt;)

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

29.08.2013 21:39

Ja zrobiłam keczu właśnie dodałam papryki kolorowe wyszedł bardzo smaczny .

kulinarny smak

Zadanych pytań: 97

30.08.2013 07:18

ja zrobiłabym w słoiki marynowaną, albo spożytkowałabym na obiad robiąc nadziewaną ryżą.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak