Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

28.10.2016 15:56

Jakie mięsa dajecie do bigosu ?

Odpowiedzi (48)

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

28.10.2016 18:55

często rożne rodzaje mięs

Stenka

Zadanych pytań: 467

28.10.2016 19:29

Zalewam rosołem na wołowym, dodaję mięso z rosołu, trochę łopatki i kiełbasę

Renataj

Zadanych pytań: 1275

28.10.2016 19:41

Dodaję róże mięso ale najczęściej jest to wieprzowina: żeberka, karkówka, biodrówka itp. Zawsze dodaję podsmażone kawałki kiełbasy.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

28.10.2016 19:53

Łopatkę , boczek wędzony lub gotowany , kiełbasę

Marta1986

Zadanych pytań: 859

28.10.2016 19:54

łopatka,boczek,kiełbasa

Renata9

Zadanych pytań: 329

28.10.2016 20:06

Karkówkę, łopatkę, daję też kiełbasę

Janina

Zadanych pytań: 159

28.10.2016 20:13

Do bigosu daję różne mięso: Karkówkę lub łopatkę, żeberka, koniecznie boczek wędzony, trochę kiełbasy ;))

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

28.10.2016 20:19

bardzo różne mięso: karkówkę, boczek, kiełbasę...

Patrycja33

Zadanych pytań: 366

29.10.2016 09:59

ja dodaje wolowine lub kiełbasę :-)

norweska20

Zadanych pytań: 400

29.10.2016 10:05

najczęściej łopatkę , karczek ,

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak