Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

03.09.2013 11:04

Jakie mięsko dajecie do bigosu ?

Odpowiedzi (24)

6zer

Zadanych pytań: 21

03.09.2013 13:07

boczek, golonkę i dużo kiełbasy

bogusia19

Zadanych pytań: 7

03.09.2013 13:49

kiełbaskę, boczek i wieprzowine np.łopatkę

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

03.09.2013 20:13

Ja dodaje podsmażoną kiełbasę i ugotowane mięso: karkówka lub łopatka, robiłam taki bigoś "poświąteczny" z resztkami wedlin ale nam nie smakował.

Kasia36

Zadanych pytań: 463

03.09.2013 21:22

na razie taki słaby w domu u nas jest robiony ale sprawdzony przepis i bardzo często, od dziecka pamiętam mama taki robiła - tylko kiełbasa zwyczajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak