Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata9

Zadanych pytań: 329

26.07.2013 18:38

Jakie polewy przewaznie robicie na ciasta ?

Odpowiedzi (48)

okrysia

Zadanych pytań: 79

26.07.2013 18:53

mało robię ciast z polewami, ale jak już to ciemna lub biała aby tylko tak popisać ciasto w różne linie esy floresy

artur7

Zadanych pytań: 1324

26.07.2013 18:57

czekoladowa przewaznie

joanna30

Zadanych pytań: 50

26.07.2013 19:00

Czekoladową z dodatkiem żelatyny, pięknie się błyszczy i nie brudzi całego ciasta przy krojeniu.

Renata9

Zadanych pytań: 329

26.07.2013 19:01

Joanno, nie wiedzialam, ze do czekoladowej polewy mozna dodac zelatyne

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

26.07.2013 19:04

przeważnie lukier z soku z cytryny i cukru pudru bo takie ciasta u mnie są najbardziej lubiane.A poza tym zwykła, czekoladowa polewa z naturalnej czekolady

Róża1

Zadanych pytań: 7

26.07.2013 19:07

czekoladową:-)

Róża1

Zadanych pytań: 7

26.07.2013 19:08

super pomysł z tą żelatyną Joasiu:-)

idealme

Zadanych pytań: 62

26.07.2013 19:22

najbardziej z mlecznej czekolady :)

Czarnula87

Zadanych pytań: 83

26.07.2013 19:28

najbardziej polewa czekoladowa lub orzechowa

anemon

Zadanych pytań: 163

26.07.2013 19:30

Rozpuszczam czekoladę lub robię lukier cytrynowy.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak