Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

25.01.2014 14:55

Jakie potrawy nadają się do mrożenia? Coś na szybko do odgrzania. Ja mrożę pierogi, bigos, sosy mięsne. A Wy?

Odpowiedzi (20)

gosia56

Zadanych pytań: 466

25.01.2014 16:01

bigo s przede wszystkim,pierogi,rosół czysty mozna zrobić szybko pomidorówkę lub inną zupę

Ankha

Zadanych pytań: 112

25.01.2014 16:06

Raczej nie mrożę "gotowców", ale staram się mieć zapas zamrożonego szpinaku, czy mieszanki warzywne to się zawsze przydaje.

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

25.01.2014 16:57

Ja mrożę pierogi, krokiety, bigos, fasolkę po bretońsku

Katarzyna54

Zadanych pytań: 147

25.01.2014 17:08

ja jeszcze krokiety, gołąbki, flaki, w sumie to sporo dań

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

25.01.2014 17:25

bigos, fasolka, pieczeń, krokiety, kapuste z grochem - to mroże czasami jak mam nadmiar a obowiązkowo zawsze mam zamrożone pierogi i zapas rosołu

mysza75

Zadanych pytań: 96

25.01.2014 17:35

mielone, gołąbki, fasolka po bretońsku, zupy, rosół,bigos :-)

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

25.01.2014 19:53

mało potraw mrożę wolę świeże

Adrianna759

Zadanych pytań: 19

26.01.2014 19:32

Krokiety, gołąbki, paella

DorotaZ

Zadanych pytań: 17

26.01.2014 21:24

Rosół, pierogi, gołąbki, bigos i mielone:)

Kasia36

Zadanych pytań: 463

26.01.2014 22:56

fasolkę po bretońsku, knedle, kopytka, naleśniki, naleśniki z farszem, rosół wlewam do woreczka na lód

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak