Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

patryska76

Zadanych pytań: 24

17.07.2013 22:31

Jakie potrawy robicie z fasolki szparagowej ? Bo mam jej od groma, a pomysłów powoli brakuje :)

Najlepsze odpowiedzi (3)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

18.07.2013 08:22

ja tylko robię polaną masełkiem i bułką tartą oraz zupę

gosia56

Zadanych pytań: 466

18.07.2013 07:53

tak trochę inaczej ugotowaną zawinąć po5-6 szt zalezy od wielkosci w szynkę szwarcwaldzką i lekko podsmazyć .

joanna30

Zadanych pytań: 50

18.07.2013 08:19

Oprócz sałatek, fasolki z bułką tartą lub zupy proponuję ugotowaną fasolkę smażyć w piwnym cieście naleśnikowym. Jest pyszna ;)

Odpowiedzi (22)

Ola1984

Zadanych pytań: 295

17.07.2013 22:33

Ja również co roku mam mnóstwo fasolki na ogródku. Część zajadamy na bieżąco, większą ilość po prostu mrożę, resztę dodaję do zup, potrawek, sałatek, można też zrobić fasolkę do słoików.

idealme

Zadanych pytań: 62

17.07.2013 22:35

ostatnio robiłam taką wariację - ugotowana fasolka, czosnek, cukinia i cebula papryka zielona w kostkę, wszystko na patelnię, dodałam puszkę pomidorów, doprawiłam i wyszło pyszne :))

migotka28

Zadanych pytań: 20

17.07.2013 22:35

często jadamy z bułka tartą,dodaje do zup,mrożę na zime i wykorzystuje do sałatek np. http://www.doradcasmaku.pl/przepis/287015/fasolowa-salatka-do-mieska-z-grilla.html

gosia561

Zadanych pytań: 1389

17.07.2013 22:37

ja czasem robię po bretońsku

patryska76

Zadanych pytań: 24

17.07.2013 22:37

Muszę wypróbować ten przepis, chociaż nie przepadam za czerwoną fasolą.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

17.07.2013 22:42

ja kładę w słoiki zalewam wodą z solą i pasteryzuję na zimę jak znalazł :)

Kasia36

Zadanych pytań: 463

17.07.2013 22:44

tylko z bułką tartą ale to pewnie znasz, no i czasami dodaję do zupy jarzynowej, nic więcej

mysza75

Zadanych pytań: 96

17.07.2013 22:51

Jutro chce zrobić zapiekankę z cukinią i fasolką

Janina

Zadanych pytań: 159

17.07.2013 23:14

Nam najlepiej smakuje z bułaką tartą ,albo uduszona na maśle;)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

17.07.2013 23:26

Nadwyżki wkładam do słoików i tak jak mirosława pasteryzuję na zimę :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak