Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Konczi

Zadanych pytań: 632

08.02.2015 14:02

jakie przekąski przygotowujecie z ciasta francuskiego ?

Odpowiedzi (31)

Ola1984

Zadanych pytań: 295

08.02.2015 21:55

W ciasto francuskie możesz zawinąć np. kabanosy czy cienkie kiełbaski i zapiec, możesz zrobić z ciasta miseczki wkładając je np. do blachy na muffinki i dowolnie wypełnić np. szpinakiem, mięsem mielonym itp. Świetne też będą w wersji na słodko np. z nutellą i owocami lub z samymi owocami. Ciasto francuskie jest też świetne do tart zarówno na słono jak i na słodko.

Barbara777

Zadanych pytań: 38

08.02.2015 23:48

rogaliki z dowolnym nadzienie, parówki w cieście francuskim;)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

09.02.2015 07:34

pierożki i paszteciki

Motorek

Zadanych pytań: 1446

09.02.2015 08:45

ciasteczka, rogaliki, kabanoski

miodunka

Zadanych pytań: 45

09.02.2015 09:17

wczoraj dodałam mój ulubiony przepis jak mam gości na ciasto francuskie z kurczakiem, ale robię też zawijańce grzybowe, i drożdżówki z jabłkiem.

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

09.02.2015 09:21

paluszki z sezamem, pierożki z serem kozim i gruszką, ciastka z cynamonem i jabłkami

VioletoweKucharzenie

Zadanych pytań: 19

09.02.2015 09:41

ja uwielbiam rurki z kremem na słodko lub wytrawne rurki

joanna43

Zadanych pytań: 163

09.02.2015 10:25

http://kulinarne-smaki.blogspot.com/2014/03/koszyczki-z-wedzonym-ososiem.html http://kulinarne-smaki.blogspot.com/2011/02/roze.html http://kulinarne-smaki.blogspot.com/2011/01/camembert-w-ciescie-francuskim.html

nogawkuchni

Zadanych pytań: 217

09.02.2015 17:02

Z ciasta francuskiego przygotowuję zarówno przekąski na słono, wytrawnie, jak i przekąski na słodko, drobne słodkie pyszności. Na słono przygotowuję parówki w cieście francuskim, paszteciki z kiszoną kapustą i grzybami, małe sakiewki z kurczakiem i zwijane ślimaczki z serem i szynką, zaś na słodko często robię rożki z różnymi dżemami, czy rogaliki z kremem czekoladowym lub zwijane ślimaczki z białym serem na słodko lub z cynamonem.

ilka01

Zadanych pytań: 6

09.02.2015 19:46

parówki z suszonymi pomidorami w cieście francuskim

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak