Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

odjechana

Zadanych pytań: 4

20.11.2014 15:32

Jakie rodzaje sera są najlepsze do fondue? Znalazłam wiele przepisów i nie wiem co wybrać.. ale wiem, że na pewno Wy mi dobrze doradzicie :)

Odpowiedzi (16)

Christopher

Zadanych pytań: 31

21.11.2014 16:56

Robię mieszankę ze startego cheddara, gruyere, ementalera i trochę pleśniowego lub Vocherin.

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

21.11.2014 20:28

u mnie sprawdza się emmentaler

Renataj

Zadanych pytań: 1275

21.11.2014 21:07

U mnie najlepiej się sprawdza cheddar lub emmentaler.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

22.11.2014 07:33

jak dla mnie to emmentaler

Seba

Zadanych pytań: 1313

22.11.2014 08:06

może pleśniowy z dodatkiem emmentalera

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

23.11.2014 13:03

goudę lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak