Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Bernadeta

Zadanych pytań: 192

05.01.2014 09:50

jakie sosy robicie do ziemniaków poza pieczeniowym?

Odpowiedzi (26)

mysza75

Zadanych pytań: 96

05.01.2014 11:28

pieczarkowy, chrzanowy, koperkowy, pomidorowy

Dorian

Zadanych pytań: 1093

05.01.2014 11:50

grzybowy, pomidorowy, chrzanowy,

Rycerz

Zadanych pytań: 75

05.01.2014 12:30

ja robię pieczarkowy, koperkowy, musztardowy

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

05.01.2014 14:37

mój ulubiony to koperkowy i chrzanowy:)

Bernadeta

Zadanych pytań: 192

05.01.2014 20:24

zrobiłam koperkowy

Babciagramolka

Zadanych pytań: 179

05.01.2014 21:32

A do czego podajesz te ziemniaki ? Mięso ? Ryby ? Drób? czy warzywa? I jakie smażone, gotowane,, czy pieczone ? Sos dobiera się do dania głównego . Jesli nie ma sosu naturalnego npod pieczeni to do białych mięs ( drób i ryby ) i jajek gotowanych - koperkowy, cytrynowy, chrzanowy, kaparowy. Do mies pieczonych lub smażonych- chrzanowy, musztardowy, grzybowy, pieczarkowy, myśliwski, pomidorowy. Do warzyw - masło rumiane , sos koperkowy, beszamel , holenderski. I jeszcze dziesiątki innych zależnie od tego do czego ma być razem z tymi ziemniakami podany.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak