Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pycholka

Zadanych pytań: 78

18.02.2014 11:17

Jakie warzywa i owoce sparzacie wodą przed zamrożeniem?

Odpowiedzi (24)

slonko888

Zadanych pytań: 9

18.02.2014 11:40

żadnych nie sparzam tylko blanszuje

marzencia2007

Zadanych pytań: 394

18.02.2014 11:40

kalafior, groszek, fasolkę szparagową

Rafał10

Zadanych pytań: 99

18.02.2014 11:42

w sumie to owoce tylko myję, a z warzyw też niewiele sarzam... ewentualnie grzyby :)

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

18.02.2014 11:45

jedynie brokuły, kalafiory i fasolkę obgotowuję przed zamrożeniem, resztę (nawet grzyby) daje surowe

Alex_M

Zadanych pytań: 119

18.02.2014 11:46

brokuł, kalafior i szparagową blanszuję zawsze przed mrożeniem

Lidzia

Zadanych pytań: 21

18.02.2014 11:55

Ja tylko myję i osuszam.

votus

Zadanych pytań: 3

18.02.2014 11:58

fasolkę szparagową bardzo czesto!

erym

Zadanych pytań: 24

18.02.2014 11:59

kalafior, brokul, fasolke, owoce nie

Róża1

Zadanych pytań: 7

18.02.2014 13:08

ja też blanszuję fasolkę szparagową , brokuła , kalafior.

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

18.02.2014 13:41

fasolka szparagowa .....i chyba tylko to mrożę, ewentualnie kalafior, ale to tylko do zupy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak