Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ankha

Zadanych pytań: 112

31.07.2014 07:40

Jakie warzywa/owoce można z powodzeniem ukisić? Mam na myśli składniki inne niż kapusty i kalafior tak by były jadalne dla domowników sceptycznie nastawionych do "nowinek"?

Odpowiedzi (16)

Beata23

Zadanych pytań: 335

31.07.2014 09:29

ja spotkałam się z kiszoną małą cebulką, ale ma specyficzny smak i zapach

Wacław

Zadanych pytań: 1269

31.07.2014 09:43

bardzo smaczne sa tez kiszone jabłka, zwłaszcza w kiszonej kapuście

ada.la

Zadanych pytań: 39

31.07.2014 13:26

jadłam kiszone grzyby oraz kiszone jabłka

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

31.07.2014 14:46

Papryka jest dobra, sama lub razem z ogórkami.

halina17

Zadanych pytań: 271

31.07.2014 15:41

Można zakisić pomidory czerwone.

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

31.07.2014 18:04

Ja lubię kiszone małe buraczki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak