Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Piotr48

Zadanych pytań: 24

31.05.2010 13:20

Jakie waszym zdaniem powinno być naczynie do zapiekania szklane czy gliniane?

Odpowiedzi (8)

meredith

Zadanych pytań: 6

31.05.2010 14:08

ja uzywam szklanych do zapiekania wiekszej ilosci jedzenia, a glinianych jesli w nich podaje odrazu na stol dla kazdej osoby :)

Agnieszka_B

Zadanych pytań: 56

31.05.2010 19:45

Ja również używam naczyń szklanych. Uważam że są bardzo praktyczne.

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

31.05.2010 21:21

ja stawiam na szklane

loren83

Zadanych pytań: 105

31.05.2010 23:27

Szklane

IlonaAlbertos

Zadanych pytań: 192

01.06.2010 10:28

Ja zapiekam w szklanym naczyniu żaroodpornym z wygody i z przyzwyczajenia.

anecia04

Zadanych pytań: 19

01.06.2010 21:35

szklane, jednak polecam prostokatne, a nie owalne, przyda się do wielu potraw, tudziez deserów

jasiek

Zadanych pytań: 1346

04.06.2014 23:30

taki i takie są dobre

marcia7

Zadanych pytań: 166

09.10.2014 12:50

i takie i takie to zależy do czego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak