Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata9

Zadanych pytań: 329

15.12.2013 11:00

Jakiego cukru najczęściej używacie w swojej kuchni ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

15.12.2013 11:06

normalny,biały kryształ

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

15.12.2013 11:48

Biały kryształ

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

15.12.2013 13:22

ja osobiście używam bardzo niewiele na co dzień(nic nie słodzę)a do wypieków drobny kryształ(biały) rzadko brązowy:)

Odpowiedzi (54)

Renata9

Zadanych pytań: 329

15.12.2013 11:00

ja do wypieków daję przeważnie brązowy, a np. do kawy biały

aniagdz

Zadanych pytań: 5

15.12.2013 11:01

zazwyczaj biały ;)

okrysia

Zadanych pytań: 79

15.12.2013 11:02

zwykły biały kryształ

idealme

Zadanych pytań: 62

15.12.2013 11:07

zwykłego białego, ostatnio też trzcinowego ;)

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

15.12.2013 11:10

białego kryształu

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

15.12.2013 11:12

zwykły biały

Megg

Zadanych pytań: 69

15.12.2013 11:13

ja używam białego cukru

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

15.12.2013 11:13

zwykłego,białego cukru uzywam

berys18

Zadanych pytań: 1434

15.12.2013 11:13

zwykłego, białego

iwi

Zadanych pytań: 115

15.12.2013 11:14

Zwykły biały,ale również trzcinowy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak