Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pestka

Zadanych pytań: 424

09.09.2013 09:24

Jakiego grochu używacie do ugotowania zupy grochowej?

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

09.09.2013 09:27

łuskany połowki

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

09.09.2013 09:26

częściej gotuję grochówkę z grochu łuszczonego-myślę że jest o wiele szybciej i nie trzeba moczyć :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

09.09.2013 09:25

Groch połówki

Odpowiedzi (33)

malina

Zadanych pytań: 4

09.09.2013 09:26

ja najczęściej używam grochu łuskanego w połówkach

2milutka

Zadanych pytań: 134

09.09.2013 09:27

łuskanego sprawdzony i polecam

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

09.09.2013 09:28

Ja też polecam łuskany żółty w połówkach.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

09.09.2013 09:29

najczęściej z łuskanego w połówkach

Beatris

Zadanych pytań: 43

09.09.2013 09:29

Ja używam łuskanego, bo nie trzeba go namaczać i szybciej się gotuje.

Habibi

Zadanych pytań: 690

09.09.2013 09:29

ja także łuskane połówki - czasami udawało mi się kupić w Czechach łuskany zielony, to zawsze robiłam sobie mały zapas - a na codzień nasz żółty

gosia1988

Zadanych pytań: 526

09.09.2013 09:32

ja używam łuskanego połówki

Wacław

Zadanych pytań: 1269

09.09.2013 09:37

połówki grochu łuskanego ,który moczę w wodzie przez noc

Beata23

Zadanych pytań: 335

09.09.2013 09:43

łuskane połówki

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

09.09.2013 09:44

Używam połówek łuskanych, wydaje mi się, że jest lepszy:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak