Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Layna

Zadanych pytań: 30

20.10.2013 13:51

Jakiego tłuszczu używacie do smażenia?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Mati13

Zadanych pytań: 1524

20.10.2013 14:04

kotlety mielone smaże na smalcu, a tak to wszystko na oleju

Janina

Zadanych pytań: 159

20.10.2013 14:06

Do smażenia używam oleju, margaryny i smalcu;)

edi

Zadanych pytań: 406

20.10.2013 14:07

zależy od potrawy, ale zazwyczaj olej;)

Odpowiedzi (41)

berys18

Zadanych pytań: 1434

20.10.2013 13:52

oleju lub margaryny

gosia56

Zadanych pytań: 466

20.10.2013 13:54

do smazenia uzywam olej rzepakowy

Margo1

Zadanych pytań: 2141

20.10.2013 13:55

oleju kujawskiego

mysza75

Zadanych pytań: 96

20.10.2013 13:55

olej rzepakowy

kate.500

Zadanych pytań: 1516

20.10.2013 13:55

przede wszystkim olej, czasami masło

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

20.10.2013 13:56

olej albo masło

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

20.10.2013 13:58

zależy do jakiego smażenia :) mięsa panierowane na oleju (kujawski), mięsa które potem robie w sosie zazwyczaj na margarynie, a jeśli smażę warzywa np do zupy to zawsze na maśle :)

Dorian

Zadanych pytań: 1093

20.10.2013 13:59

olej rzepakowy

elka72

Zadanych pytań: 15

20.10.2013 14:00

Oleju rzepakowego,nadaje się do smażenia w wysokiej temperaturze.

adelajda

Zadanych pytań: 234

20.10.2013 14:10

najczęściej olej rzepakowy albo masło klarowane

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak