Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Izabela28

Zadanych pytań: 1114

09.04.2015 20:07

Jakiej mąki używacie najczęściej do pieczenia biszkoptu?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Janina

Zadanych pytań: 159

09.04.2015 20:12

Pszennej tortowej i ziemniaczanej;)

misia53

Zadanych pytań: 339

09.04.2015 21:25

tortowej używam najczęsciej , krupczatki do kruchych ciast

Habibi

Zadanych pytań: 690

09.04.2015 21:34

Do większości klasycznych biszkoptów tylko mąka tortowa typ-405, a jeśli nie uda mi się jej kupić, to wtedy tortowa typ-450 :)

Odpowiedzi (47)

Izabela28

Zadanych pytań: 1114

09.04.2015 20:08

pszennej tortowej lub krupczatki;

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

09.04.2015 20:19

używam maki tortowej

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

09.04.2015 20:20

używam mąki pszennej tortowej i ziemniaczanej

Renata9

Zadanych pytań: 329

09.04.2015 20:23

Najczęściej to krupczatki lub tortowej

pestka

Zadanych pytań: 424

09.04.2015 20:31

używam mąki tortowej

Wacław

Zadanych pytań: 1269

09.04.2015 20:41

mąki tortowej

ben-ka

Zadanych pytań: 459

09.04.2015 21:03

Ja do wszystkich ciast używam mąki tortowej.

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

09.04.2015 21:06

pszenna tortowa :)

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

09.04.2015 21:11

mąki tortowej

Alex_M

Zadanych pytań: 119

09.04.2015 21:18

pszennej i ziemniaczanej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak