Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

14.05.2013 00:01

Jakiej mąki używacie najczęściej do wypieków?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Patty

Zadanych pytań: 8

14.05.2013 01:13

Mąki typu 550

Habibi

Zadanych pytań: 690

14.05.2013 06:55

Pewnie mąki pszennej tortowej, ze względu na jej uniwersalność, jednak nie rezygnuję także z innych gatunków - orkiszowa (pełnoziarnista), żytnia pełna i oczyszczona, kukurydziana, ryżowa, owsiana, jęczmienna... Lubię urozmaicenie, choć znam i takie osoby, które NIGDY nie używały innej mąki, jak tylko pszennej 650!

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

14.05.2013 07:05

Najczęściej pszennej tortowej :)

Odpowiedzi (15)

Ela15

Zadanych pytań: 1414

14.05.2013 07:12

zawsze pszennej tortowej

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

14.05.2013 07:13

zawsze tortowej

adelajda

Zadanych pytań: 234

14.05.2013 07:15

ja też tortowej, ale nie tylko

Dorota37

Zadanych pytań: 468

14.05.2013 08:02

wrocławskiej pszennej

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

14.05.2013 08:18

zawsze pszenną tortową

pestka

Zadanych pytań: 424

14.05.2013 08:23

w zależności od rodzaju wypieku - różnej

Wojt@s

Zadanych pytań: 444

14.05.2013 08:35

pszenną tortową

Barbara13

Zadanych pytań: 21

14.05.2013 08:46

Różnie ale najczęściej pszennej typ 450

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

14.05.2013 09:05

pszenną tortową

Beata23

Zadanych pytań: 335

14.05.2013 09:34

Ja kupuję mąkę tortową

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak