Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

anoosia

Zadanych pytań: 246

26.02.2014 19:42

jakiej musztardy zwykle używacie?

Odpowiedzi (45)

gosia561

Zadanych pytań: 1389

26.02.2014 22:14

najczęściej rosyjskiej

kate.500

Zadanych pytań: 1516

26.02.2014 22:24

sarepska, zwana przeze saperska ;)

mysza75

Zadanych pytań: 96

26.02.2014 22:33

francuska i sarepska

Kasia36

Zadanych pytań: 463

26.02.2014 22:34

najczęściej to stołową

roxip

Zadanych pytań: 0

26.02.2014 22:43

stołową najczęściej :)

borgia

Zadanych pytań: 89

26.02.2014 22:47

Używam różnych - w zależności od potrzeby. Bardzo lubię sarepską, która króluje przy pieczonej kiełbasie, boczku lub sosie majonezowym do sałatek. Francuska - pełnoziarnista - przy sałatkach, mięsach, marynatach, winegretach (uwielbiam). Dijon jedynie w zasadzie do marynat lub też winegretu - nie przepadam za jej smakiem samym w sobie. I chrzanowa. Czasami. W zasadzie z rzadka.

Czyki

Zadanych pytań: 72

26.02.2014 22:55

Sarepska najczęściej:)

Renata

Zadanych pytań: 0

26.02.2014 22:58

Stołową Roleski.

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

26.02.2014 23:48

lubię sarepską

norweska20

Zadanych pytań: 400

27.02.2014 00:22

sarepską najczęsciej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak