Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

anemon

Zadanych pytań: 163

14.09.2013 20:58

Jakiej odmiany jabłka są najlepsze na szarlotkę?

Odpowiedzi (26)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

14.09.2013 21:37

Ja robię z szarej renety

Klausia

Zadanych pytań: 251

14.09.2013 21:45

Szara reneta bądź antonówki jak dla mnie :)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

14.09.2013 21:49

Nie przykładam wagi, jakie mam jabłka takie dodaję

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

14.09.2013 22:01

Szara reneta. Ale przyznam się szczerze, że nie przywiązuję dużej wagi do wyboru jabłek gdy robię szarlotkę. Używam tych, którymi akurat dysponuję. Szarlotka zawsze jest jednym z najlepszych ciasta!

2milutka

Zadanych pytań: 134

14.09.2013 22:29

szara reneta i antonówka z innych jabłek szarlotka wychodzi średnio smaczna.

misia53

Zadanych pytań: 339

14.09.2013 22:30

antonówka i szara reneta

Róża1

Zadanych pytań: 7

14.09.2013 23:35

ja też robię szarlotkę z jabłek jakie dostaję:-)

monisia1977

Zadanych pytań: 15

15.09.2013 07:42

szara reneta i antonówka

caralajna

Zadanych pytań: 435

15.09.2013 09:02

polecam złote delicje/golden delicious, mam też starą odmianę Kardynał, która jest rewelacyjna do obróbki termicznej, ale chyba ciężko ją spotkać na rynku

anemon

Zadanych pytań: 163

15.09.2013 10:38

Ja też robię z takich jakie mam, a najczęściej jest to papierówka, lubię szarą renetę, ale nie mam swojego drzewa, a w sklepie trudno dostać.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak