Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sylwia_mc

Zadanych pytań: 39

01.08.2013 10:26

Jakiej ryby najczęściej używacie do zrobienia pasty na kanapki?

Odpowiedzi (42)

MC_S

Zadanych pytań: 13

01.08.2013 12:02

Makreli wędzonej lub tuńczyka, a czasem z puchy paprykarzowej.

Barbara/zuza22_85

Zadanych pytań: 66

01.08.2013 12:07

tylko makreli

misia53

Zadanych pytań: 339

01.08.2013 12:16

najczęściej robię z wędzonej makreli ale zdarza się ,że i z tuńczyka ,łososia i innej ryby którą uda mi się kupić trochę taniej

Piotr-21

Zadanych pytań: 11

01.08.2013 12:21

tak tylko z makreli

Joannasz3190

Zadanych pytań: 115

01.08.2013 12:25

Zdecydowanie wędzonej makreli :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

01.08.2013 12:46

Tylko makrela wędzona

Katarzyna34

Zadanych pytań: 98

01.08.2013 12:56

ja zawsze wędzona makrelą robię pasty

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

01.08.2013 13:26

zazwyczaj makrelę lun tuńczyka

wedith1

Zadanych pytań: 26

01.08.2013 14:01

Tuńczyk z puszki albo wędzona makrela z dodatkiem szczypiorku, bielucha, cytryny - pychotka!

Barbara5

Zadanych pytań: 0

01.08.2013 14:09

Wędzonej makreli

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak