Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Rycerz

Zadanych pytań: 75

15.01.2014 16:14

Jakiej soli używacie w kuchni?

Odpowiedzi (33)

pestka

Zadanych pytań: 424

15.01.2014 16:59

używam sól morską lub jodowaną

Czyki

Zadanych pytań: 72

15.01.2014 17:05

Sól jodowana i ziołowa:)

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

15.01.2014 17:43

Morskiej gruboziarnistej- miele w młynku.

Pyszota

Zadanych pytań: 85

15.01.2014 18:00

ja używam morskiej

cooleczka

Zadanych pytań: 539

15.01.2014 18:19

ja używam jodowanej

Magda24

Zadanych pytań: 148

15.01.2014 18:25

jodowanej soli używam

karolina1869

Zadanych pytań: 594

15.01.2014 19:06

soli jodowanej, od czasu do czasu ziołeowej

Marlenka.S

Zadanych pytań: 70

15.01.2014 19:35

jodowanej, a ostatnio kupiłam morską, ale nie mogę zgadnąć ile jej trzeba sypać, bo jest trochę słońsza

Danka

Zadanych pytań: 2

15.01.2014 19:56

morska lub jodowana a do przetworów kamienną

mysza666

Zadanych pytań: 371

15.01.2014 20:02

Ostatnio morska z obniżoną zawartością sodu bez żadnej substancji przeciwzbrylającej. Mądra Bosacka mówiła, że lepiej właśnie wybierać taką bez E... , a uważam, że mądrze gada. Nawet mi wcześniej do głowy nie przyszło, żeby czytać skład soli, a inne produkty sprawdzam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak