Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

25.12.2013 12:18

Jakieś pomysły na wykorzystanie smażonego karpia?

Najlepsze odpowiedzi (3)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

25.12.2013 12:22

Iza u mnie mój pogromca karpia zdąży pozjadać wszystkie,szynka zostaje a karp zawsze zjedzony.Kiedyś jednak włożyłam kilka kawałków do zalewy,nawet nam smakował jednak nie to samo co świeżo upieczony:)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

25.12.2013 12:34

Iza u mnie dużo tez zostało ,ale mój mąż zajada się rybkami całe święta(ze stołu nie schodzą):)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

25.12.2013 12:44

Jeśli zdarzy się, że trochę karpia zostaje, to wrzucam go do zalewy octowej, pycha :)

Odpowiedzi (31)

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

25.12.2013 12:24

u mnie coś te jedzenie wczorajsze nam nie wyszło tyle tego zostało :)

mysza75

Zadanych pytań: 96

25.12.2013 12:34

u mnie karp jest jedzony po wigilii w święta, a że bardzo lubimy ta rybę to jest zawsze zjedzona. Usmażony może być :-)

erym

Zadanych pytań: 24

25.12.2013 13:00

my jemy do sniadania do salatki, czestujemy tez gosci nim

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

25.12.2013 13:25

zawsze zjadamy do ostatniego kawałka,bardzo lubimy i nie mam problemu co zrobić z resztkami

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

25.12.2013 13:37

my dzisiaj odgrzewamy w piekarniku - lubię takie smażonego a potem podpieczonego a jeśli jeszcze coś zostanie to zaleję lekką zalewą octową dodając trochę cebulki

Niki22

Zadanych pytań: 46

25.12.2013 13:39

u mnie dzisiaj rybka do obiadu bo duuuzo jej u nas zostalo jesli i po obiedzie zostanie to zrobię z niej sałatkę bądź zaleję zalewą z cebulką

Motorek

Zadanych pytań: 1446

25.12.2013 13:39

ja też odgrzewam w piekarniku, albo robię zalewę octową

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

25.12.2013 13:40

Ja odgrzewam w piekarniku lub robię w zalewie

Rycerz

Zadanych pytań: 75

25.12.2013 13:46

Dzisiaj do śniadania pokroiłem na kawałki i dałem między chleb, jako kanapki.

teresa18

Zadanych pytań: 502

25.12.2013 13:54

U nas wszyscy lubią karpia i zawsze caly znika

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak