Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Barbara777

Zadanych pytań: 38

30.08.2013 23:01

Jeśli gotując kukurydzę dodasz trochę soku z cytryny, ziarna zachowają złocisty kolor

Najlepsze odpowiedzi (3)

margaret

Zadanych pytań: 4

30.08.2013 23:04

Muszę spróbować:)))

misia53

Zadanych pytań: 339

30.08.2013 23:48

ale w zakwaszonej wodzie dłużej się gotuje

okrysia

Zadanych pytań: 79

31.08.2013 08:11

a ja gotując kukurydze dodaje troche cukru

Odpowiedzi (10)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

30.08.2013 23:05

nigdy nie dodawałam ale wypróbuję

Margo1

Zadanych pytań: 2141

30.08.2013 23:07

Też nigdy nie dodwałam soku , następnym razem dodam i zobaczymy :)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

31.08.2013 00:07

nie wiedziałam,dziękuję za radę

berys18

Zadanych pytań: 1434

31.08.2013 05:37

warto zapamiętać

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

31.08.2013 08:25

Bardzo ciekawa rada chętnie skorzystam :)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

31.08.2013 08:51

dzięki za radę

pestka

Zadanych pytań: 424

31.08.2013 09:10

wypróbuję ten pomysł koniecznie

Habibi

Zadanych pytań: 690

31.08.2013 12:59

A w zakwaszonej wodzie nie będzie twarda? Ja nie dodaję i jest żółciutka po ugotowaniu :)

Janina

Zadanych pytań: 159

31.08.2013 13:30

Dzięki za doradę;)

Kasia36

Zadanych pytań: 463

01.09.2013 18:19

dzięki za radę, przydatna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak