Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

mariuszek8

Zadanych pytań: 10

19.06.2015 14:51

Jeśli pieczecie torcik bezowy to ile czasu go trzymacie w piekarniku?

Odpowiedzi (31)

Ola1young

Zadanych pytań: 7

20.06.2015 10:52

90 minut suszenia wystarczy

mysza75

Zadanych pytań: 96

20.06.2015 10:57

90 minut suszę i potem zostawiam w piekarniku jeszcze

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

20.06.2015 11:24

Ok 1,5 godz

Róża1

Zadanych pytań: 7

20.06.2015 12:12

jeszcze nie piekłam takiego torcika , dlatego chętnie poczytam Waszych rad :-).

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

20.06.2015 12:42

Około 2 godziny w 100 stopniach :)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

20.06.2015 12:49

dobre porady co do ilości i czasu suszenia

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

20.06.2015 15:14

70 minut w 100 stopniach9 5 białek) , wolę jak beza jest biała. Wyższa temperatura suszenia sprawia że beza ciemnieje i robi się brązowa

ada.la

Zadanych pytań: 39

21.06.2015 08:05

ostatnio suszyłam 1,5 godziny (zależy z ilu białek się robi)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

21.06.2015 16:53

Suszę go od 1,30 minut do 1, 45 minut. Temperatura 90-100 stopni C do max. 150 stopni C.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

23.06.2015 10:16

to zalezy ile białek,ale na pewno ponad godzinę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak