Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

15.01.2014 18:43

Jeśli w przepisie na chleb jest podane że zaczyn mam odstawić na 14 godzin to czy może on stać dłużej? około 18-20 godzin. Czy to mu nie zaszkodzi?

Odpowiedzi (15)

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

15.01.2014 19:37

Alex to ma być drożdżowe :) napaliłam sie strasznie na fajny chlebek ale mi godziny nie pasują :) stąd moje pytanie

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

15.01.2014 21:06

Aannkaa, zaczyn ma stać te kilkanaście godzin w lodówce czy w temp. pokojowej ? jeśli w lodówce to powinien wytrzymać dłużej

Motorek

Zadanych pytań: 1446

15.01.2014 21:17

wydaje mi się, że dobrze trzymać się przepisu

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

15.01.2014 21:54

Pyzo w przepisie niestety nie jest podane gdzie ma stać.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

15.01.2014 22:57

Zostaw ten 1 raz dłużej 18-20 godzin, a potem zobaczysz i porównasz z 2 razem, gdy będzie stał odpowiednia ilość godzin, tj. 14.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak