Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

mysza75

Zadanych pytań: 96

11.07.2013 11:22

Jestem miłośniczką bakłażanowy co mi polecacie z nich zrobić ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

11.07.2013 12:16

ja lubię z grilla

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

11.07.2013 11:23

Najlepsze są pieczone na grillu :)

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

11.07.2013 11:33

ja jakoś się do nich jeszcze nie przekonałem :)

Odpowiedzi (16)

berys18

Zadanych pytań: 1434

11.07.2013 11:25

zapiekankę z bakłażanów, musakę

Dorota37

Zadanych pytań: 468

11.07.2013 11:26

Jadłam tylko taką z grilla

Margo1

Zadanych pytań: 2141

11.07.2013 11:27

polecam sałatkę , bakłażan idealne nadzienie do naleśników ,z miesiąc temu robiłam,może być upieczony, smazony, faszerowany

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

11.07.2013 11:29

Najczęściej jadam faszerowane lub właśnie grillowane :)

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

11.07.2013 11:33

włoską parmigiana alla melanzana - pycha !

kupiska

Zadanych pytań: 398

11.07.2013 11:41

faszerowane sa pyszne na necie czytalam ze mozna zrobic paste z baklazana jestem ciekawa jak smakuje

Anna133

Zadanych pytań: 143

11.07.2013 11:46

ja lubię na grillu i faszerowaną , pieczoną w piekarniku .

Janina

Zadanych pytań: 159

11.07.2013 11:48

Jadłam tylko z grila;)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

11.07.2013 12:01

w tym roku poskromię bakłażana, póki co jeszcze go nie robiłam :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

11.07.2013 12:14

jeszcze nie robiłam w tym roku;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak