Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zdrowie i dieta- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Janina

Zadanych pytań: 159

05.08.2013 17:45

Jeżeli macie popmidory, to jakie zrywacie? Czekacie aż dojrzeją na krzaku, czy zrywacie lekko deojrzałe i dochodzą w domu?

Odpowiedzi (24)

gibli

Zadanych pytań: 20

05.08.2013 22:42

Zazwyczaj jak są dojrzałe,czasami dochodzą same w domku na parapecie, często też dodaję zielonych pomidorków do sałatek. Pychotka:)

babeczka007

Zadanych pytań: 115

05.08.2013 22:53

Zrywam i dochodzą już sobie w domu .

Róża1

Zadanych pytań: 7

05.08.2013 23:03

dojrzałe z krzaczka są najlepsze:-)

Ola1984

Zadanych pytań: 295

06.08.2013 08:43

Mam całą szklarnię z pomidorami. Mąż zrywa takie lekko dojrzałe i koloru nabierają w domu. Koktajlowe zrywamy z krzaczków już dojrzałe.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak