Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

03.07.2016 15:28

Jeżeli zapiekacie faszerowaną cukinię to czy ją obieracie czy nie ?

Odpowiedzi (54)

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

03.07.2016 20:44

ja również nie obieram

gosia1988

Zadanych pytań: 526

03.07.2016 22:52

Nigdy nie obieram cukini gdy ją zapiekam z farszem

halina17

Zadanych pytań: 271

03.07.2016 23:13

Ja nie obieram cukinii

Iwusia

Zadanych pytań: 242

03.07.2016 23:40

Młodej i małej cukinii nigdy nie obieram ze skórki. Obieram jedynie już starą i dużą, kiedy ma twardą i gorzkawą już skórkę.

asiatok

Zadanych pytań: 15

03.07.2016 23:50

Rozpadłaby się bez skórki

norweska20

Zadanych pytań: 400

03.07.2016 23:57

nie obieram

Diana Rusiłowicz

Zadanych pytań: 46

04.07.2016 01:34

Zawsze ze skórką :)

paulina2157

Zadanych pytań: 17

04.07.2016 08:07

nigdy nie obieram

Konczi

Zadanych pytań: 632

04.07.2016 08:27

nie, nie obieram cukinii do zapiekania .. chociaż cukinie rzadko obieram ..

Habibi

Zadanych pytań: 690

04.07.2016 09:13

nigdy nie obieram, bo młoda skórka jest smaczna, a stara trzyma warzywo, aby się nie rozpadło

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak