Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

15.09.2013 08:41

Już o to kiedyś pytałam, ale odpowiedziała tylko jedna osoba - robicie biszkopt rzucany... nie opada?

Odpowiedzi (31)

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

15.09.2013 12:07

robie,nie opada ;)

halina17

Zadanych pytań: 271

15.09.2013 12:36

Ja jeszcze nie próbowałam rzucania blachą z biszkoptem po upieczeniu,jakoś nie jestem bardzo przekonana do skuteczności, muszę kiedyś spróbować.

misia53

Zadanych pytań: 339

15.09.2013 12:40

a ja zupełnie nie rozumiem po co mam rzucać biszkoptem skoro bez rzucania zawsze mam dobry

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

15.09.2013 13:04

Nigdy nie robię w ten sposób

teresa18

Zadanych pytań: 502

15.09.2013 14:53

ja tak mam jak misia53, nie widzę potrzeby rzucania

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

15.09.2013 15:02

Robię tradycyjny, więc nie pomogę. Ale słyszałam , ze rzucany fajna rzecz!

owca441

Zadanych pytań: 358

15.09.2013 15:50

ale tto się jakoś inaczej piecze/

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

15.09.2013 17:20

Nie robiłam nigdy jestem przywiązana do mojego tradycyjnego .

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

15.09.2013 20:14

ja zawsze sobie nim rzucę :)

malinowepocalunki

Zadanych pytań: 16

15.09.2013 22:51

Rzucany jest boski. Zawsze równy jak stół i mi nigdy nie opada.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak