Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

22.12.2015 07:27

Karpia kupujecie całego czy porcje do smażenia?

Odpowiedzi (43)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

22.12.2015 12:32

kupuję całego i filety

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

22.12.2015 12:43

zawsze kupuję całego

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

22.12.2015 13:24

zawsze kupuję całego

Habibi

Zadanych pytań: 690

22.12.2015 14:00

U nas i tak i tak - 2-3 całe z przeznaczeniem na galaretę (do niej konieczne są kręgosłupy, płetwy i głowy na dobry wywar), a kilka porcji płatów do smażenia. Jakieś 3 dni przed wigilią wszystkie są zamarynowane (na sucho) w soli, plastrach cebuli, zielu angielskim, pieprzu i liściach laurowych.

Ela15

Zadanych pytań: 1414

22.12.2015 14:02

zawsze kupujemy całego

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

22.12.2015 14:58

w tym roku filety

dorrota

Zadanych pytań: 10

22.12.2015 15:26

zawsze kupuje całe. Moja babcia zajmuje się resztą:)

ania2610

Zadanych pytań: 4

22.12.2015 15:49

całego i kilka porcji, ponieważ jeden - to dla nas za mało :)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

22.12.2015 15:56

Kupię kilka kawałków karpia gotowego do smażenia.

Konczi

Zadanych pytań: 632

22.12.2015 16:20

zawsze porcje nie mogłabym mieć żywego bo byśmy nie mieli rybki na kolację ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak