Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

natalia.doradca

Zadanych pytań: 45

13.01.2014 19:15

Kaszka manna...na mleku czy na wodzie?

Odpowiedzi (50)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

13.01.2014 20:55

Na mleku, a jeszcze lepiej na rosole

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

13.01.2014 20:57

jeśli jako zupa to na mleku, ale czasami dosypuję grysiku do rosołu żeby go zagęścić... gotuję też czasami kaszkę w wodzie, na gęsto, a po zastudzeniu kroję i wykorzystuję jak kluseczki do zup

kate.500

Zadanych pytań: 1516

13.01.2014 21:15

w obu wersjach, a czasami nawet np na rosole

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

13.01.2014 21:21

na mleku z dodatkiem wody

Iwona32

Zadanych pytań: 103

13.01.2014 21:29

zawsze na mleku

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

13.01.2014 21:35

Na mleku kasza manna lepsza i jeszcze z dodatkiem owoców.

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

13.01.2014 22:18

Na mleku!!!

Karolcia12

Zadanych pytań: 585

13.01.2014 22:28

zdecydowanie i tylko na mleku, do tego sok z czereśni lub wiśni, pycha

adam1f

Zadanych pytań: 1439

13.01.2014 23:07

zdecydowanie na mleku

ben-ka

Zadanych pytań: 459

13.01.2014 23:07

Najczęściej na mleku i to na gęsto,polana sokiem lub posypana cukrem i cynamonem.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak