Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

01.04.2013 01:03

kawę mam w słoiku i w lodówce, uważam, że jest bardziej aromatyczna po zaparzeniu tak przechowana...

Najlepsze odpowiedzi (3)

caralajna

Zadanych pytań: 435

01.04.2013 06:44

zapewne coś w tym jest, a w jaki sposób parzysz kawę?

aisza1

Zadanych pytań: 125

01.04.2013 07:40

a czy to się też tyczy do kawy rozpuszczalnej?

romanrafal

Zadanych pytań: 1338

01.04.2013 08:42

ciekawy sposób

Odpowiedzi (4)

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

01.04.2013 10:02

może wypróbuję ten sposób choć ja teraz mielę przed zrobieniem to i tak mam pachnącą .

wyattearp

Zadanych pytań: 102

01.04.2013 11:09

tak, to prawda !!!!!!!

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

01.04.2013 11:29

kawa ziarnista świeżo mielona przed parzeniem w zwykłym ekspresie, ja lubię ciut kardamonu do parzenia dodać...kawę rozpuszczalną czy już mieloną też mam w lodówce....

GOSIA18

Zadanych pytań: 235

02.04.2013 13:29

pierwszy raz słyszę o takim przechowywaniu kawy, ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak