Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

asiatok

Zadanych pytań: 15

26.05.2016 23:32

Każda z nas ma swój przepis na pierogowe ciasto. Podajcie swoje ulubione.

Odpowiedzi (35)

Klausia

Zadanych pytań: 251

28.05.2016 22:24

Mąka, ciepła woda, sól i odrobina oleju. Wody tyle by konsystencja była nielepiąca.

Damiano

Zadanych pytań: 0

28.05.2016 22:48

ja robię tak jak większość

Motorek

Zadanych pytań: 1446

29.05.2016 14:56

robię zwykłe tradycyjne

Habibi

Zadanych pytań: 690

31.05.2016 13:14

@Gusia, chyba jesteś niedoinformowana ;) Ja mam wypróbowanych mnóstwo przepisów, a rodzaj ciasta zależy u mnie od farszu, z jakim będą pierogi. Do niektórych dodaję jajko, do innych masło lub miękki smalec, do jeszcze innych mleko zamiast wody... Wszystko zależy czym będą nadziane.

gosia56

Zadanych pytań: 466

07.06.2016 08:26

Kiedyś robiłam ciasto z kefirem i też było super;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak