Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

gosia561

Zadanych pytań: 1389

05.03.2015 14:05

kisicie sami kapustę, macie jakieś sposoby?

Odpowiedzi (44)

Renata9

Zadanych pytań: 329

05.03.2015 14:46

tak, kisimy co roku w kamiennym garnku, a potem przekładamy do słoików

Skotka

Zadanych pytań: 0

05.03.2015 14:56

Tak, kiszę w dużym kamiennym garnku. Później przekładam do słoików.

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

05.03.2015 15:35

Nie kiszę, bo pare razy mi nie wyszło:) Teraz wolę kupić regionalną kiszoną kapustę chrasznicką:)

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

05.03.2015 15:42

i ja nie kisze samodzielnie kapusty, kupuję ukiszoną

pestka

Zadanych pytań: 424

05.03.2015 15:58

tak , kiszę z marchewką- najpierw w dużej 50 kg beczce , potem przekładam do słoików

ada.la

Zadanych pytań: 39

05.03.2015 16:18

ja kupuję kiszoną

ilka01

Zadanych pytań: 6

05.03.2015 16:36

kiszę sama i przechowuję w słoiczkach

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

05.03.2015 17:16

tak kiszę sama , najpierw w dużym garnku ze stali nierdzewnej a po ukiszeniu przekładam do słoików

romanrafal

Zadanych pytań: 1338

05.03.2015 17:19

kupuję gotową

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

05.03.2015 17:25

zawsze kiszę sobie trochę kapusty i przekładam do słoików:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak